Aleyna Çakır davasında kan donduran detaylar ortaya çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te de gündeme getirilen Aleyna Çakır olayı hakkında yeni gelişme... İlk aşamada intihar olduğu düşünülen olayla ilgili soruşturma devam ederken yeni detaylar da ortaya çıkıyor. Bilindiği üzere, Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen, geçtiğimiz haziran ayında Ankara Keçiören'deki evinde bulunmuştu. Soruşturmaya dair yeni ortaya çıkan detaylar ise şaşırtan cinsten...

İlk aşamada intihar olduğu düşünülen olayla ilgili soruşturma sürerken, F.U. ile H.T.P.'nin polis merkezinde bilgi sahibi olarak verdiği ifadelere ulaşıldı. Esen'in adresine temizlik için gittiğini belirten F.U., ifadesinde genç kızın kendisine baygın halde olduğu bir videoyu izlettiğini söyledi. F.U., "Sema'nın yerde baygın halde yattığı, şahsın, 'ben insanı böyle yaparım' dediğini duydum" dedi.

Aleyna Çakır davasında kan donduran detaylar ortaya çıktı!

Milliyet'in haberine göre; Esen'in yaşadıklarını ağlayarak anlattığını kaydeden F.U., genç kızın kendisine, "'Benim paramı yiyor. Benim ağabeyim bana para gönderiyor, o parayı da elimden Ümit alıyor. Abla bir gün ölürsem ölümüm bu şahıstan olur. Bu şahıs beni öldürür bak bir gün duyarsın. Sebebim Ümit" dedi" ifadelerini kullandı.

Aleyna Çakır davasında kan donduran detaylar ortaya çıktı! - Resim : 2

Esen'in yakın arkadaşı H.T.P. ise ifadesinde şunları söyledi: "Sema bana Ümitcan'ın kendisini darp ettiğini ve vücudundaki darp izlerini gösterdiği olurdu. Bana izlettiği bir videoda Ümitcan'ın ağzına silah dayadığını gösterdi." Milliyet'e konuşan Esen ailesinin avukatı Umur Yıldırım ise, "Adli Tıp raporunda cinsel birliktelik ve boğuşma emareleri var.

Aleyna Çakır davasında kan donduran detaylar ortaya çıktı! - Resim : 3

Savcılığın tekrar ek ifade alarak bu suçları araştırması gerekir. Nitekim Aleyna Çakır'da (Sema Esen) bulunan örnekler ile şüpheliden örnek alınarak karşılaştırılması gereklidir. Bu şekilde sağlıklı bir soruşturma yürütülebilir."

 

 

Aleyna Çakır davasında kan donduran detaylar ortaya çıktı! ile ilgili etiketler aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.