Aleyna Çakır son durum! Ümitcan Uygun kimdir? Tutuklandı mı?

Aleyna Çakır olayında son durum! Müge Anlı’da 8 Eylül gününde Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen’in ölümü sonrasında yeni gelişmeler yaşandı. Ümitcan Uygun kimdir? Ümitcan Uygun tutuklandı mı? Detaylar haberimizde.

Müge Anlı’nın programında ele alınan Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili sır perdesi devam ediyor. Ümitcan Uygun tarafından dövülerek bayıltıldığı iddia edilen Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen’in videosu büyük ses getirdi. Peki, Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen kimdir?

3 Haziran tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesindeki evinin salonunda yerde yüzüstü yatar halde ve boynunda bornoz kuşağı bağlı bulunan ve Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen’in son görüntüleri büyük bir ses getirdi.

ALEYNA ÇAKIR (SEMA ESEN) NASIL ÖLDÜ?

Genç kızın cansız bedenini bulan arkadaşı Ümit U.'nun 17 Nisan günü bayıltasıya kadar dövdüğü ve bu anları da Instagram'dan canlı yayınla paylaştığı iddia edildi.

Sema Esen’in cesedini evde bulan sevgilisi Ümitcan Uygun polisteki sorgusunda Aleyna’nın 1 yıldır kız arkadaşı olduğunu ve olaydan da birgün önce 2 Haziran’da akşam 20.00’de evinde yemek yediklerini söyledi. Sonra S.E. isimli bir arkadaşımızla kafeye uğrayıp, bir kokoreççide yemek yediklerini dile getiren Uygun, yenmekten hemen sonra da Aleyna’yı evine bıraktıklarını belirtti.

Aleyna Çakır son durum! Ümitcan Uygun kimdir? Tutuklandı mı?

S.E. ile başka bir arkadaşına giderek kalabalık bir erkek arkadaş grubu ile alkol aldıklarını ifade eden Uygun, Aleyna’nın bu arkadaşı ile görüşmesini istemediğini ve daha sonrasında tartıştıklarını dile getirdi. WhatsApp üzerinden gönderdiği mesajlarda intihar edeceğini ima ettiğini söyleyen Uygun, kendisinin alkollü olduğunu ve ihtimal vermediği için ciddiye almadığını ifade etti.

Ümitcan Uygun “Son görüştüğümüz gece ben içeri girmedim. Kapıdan vedalaşıp ayrıldım” dese de Adli Tıp raporuna göre Sema Esen, ölmeden önce bir erkekle cinsel ilişkiye girdiği belirlendi.

Aleyna Çakır son durum! Ümitcan Uygun kimdir? Tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Müge Anlı ümitcan uygun aleyna çakır Sema Esen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.