Alexander Sörloth transferi herkesten önce SuperHaber'de!

SuperHaber’den bir transfer başarısı! Trabzonspor’un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth’un 20 milyon Euro fesih bedeli ile Leipzig’e transfer olacağını okuyucularımız günler öncesinden ilk olarak SuperHaber’den öğrendi. Günler sonra ise yıldız oyuncunun Leipzig’e transfer olduğu KAP'a yapılan açıklama ile kesinleşti.

Trabzonspor’un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth’u 20 milyon Euro fesih bedeli ile Leipzig’e gönderirken SuperHaber okuyucuları bunu ilk kez günler öncesinden öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı.

SUPERHABER FARKI

Trabzonspor tarafından KAP’a yapılan açıklamada Leipzig’in Alexander Sörloth transferi için bordo mavililere 20 milyon Euro fesih bedelinin yanı sıra maç oynama sayısına göre toplamda 2 milyon Euro, başka bir kulübe transferi halinde kardan yüzde 20 pay ve ilerleyen dönemlerde de Türkiye’ye transferi konusunda ise ilk söz hakkına sahip olma şansını elde etti.

Ayrıca bu transfer dolayısı ile elde edilecek gelirlerin Alexander Sorloth'un bonservisini elinde bulunduran Crystal Palace kulübü ile yarı yarıya paylaşılacağı da belirtildi.

İşte 2 Eylül 2020 tarihli 'O' haber linki...

Alexander Sörloth transferi herkesten önce SuperHaber'de!

 

Alexander Sörloth transferi herkesten önce SuperHaber'de! ile ilgili etiketler Alexander Sörloth Trabzonspor SuperHaber leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.