Fenerbahçe'nin gözdesi Alexander Sörloth Real Sociedad'a transfer oldu

Fenerbahçe taraftarlarının yolunu gözlediği Norveçli santrfor Alexander Sörloth'un yeni takımı La Liga ekiplerinden Real Sociedad oldu. İspanyol basınında çıkan haberlere göre; RB Leipzig, 25 golcüyü İspanyol ekibine kiraladı.

Fenerbahçe'nin golcü transferindeki 1 numaralı hedefi Alexander Sörloth, La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a kiralandı. Bundesliga ekibi RB Leipzig'in futbolcusu olan Norveçli santrfor, geçen sezon beklentilerin altında kalmıştı. Almanlar sezona Eintracht Frankfurt ile geçen sezon 32 lig maçında 28 gol ve 8 asiste imza atan Portekizli golcü Andre Silva'yı transfer ederek başlayınca Sörloth'a yol görünmüştü.

İki kulüpten henüz konuyla ilgili resmi açıklama gelmedi. 25 yaşındaki futbolcunun F.Bahçe ile anlaştığı iddiaları üzerine Sarı-Lacivertliler iki gün önce şu açıklamayı yapmıştı:

"Bu akşam saatlerinde gündeme düşen 'Fenerbahçe, Sörloth'u 15 milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesiyle kiralamak için Leipzig'le anlaştı. Her an imza atılabileceği öğrenildi.' haberi doğru değildir. Taraftarımızdan ricamız bu haberi dikkate almamalarıdır."

WİLLİAN JOSE, REAL BETİS'E

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Real Sociedad kulübü Brezilyalı golcüsü Willian Jose'yi Real Betis'e gönderirken yerini Sörloth'la doldurdu. Jose'nin ismi bir ara Beşiktaş'la anılmıştı.

İki sezon önce Trabzonspor'da gol kralı olan ve Crystal Palace'tan Leipzig'e 20 milyon euro bonservisle transfer olan Sörloth, sezon 29'u Bundesliga, 4'ü Şampiyonlar Ligi ve 4'ü Almanya Kupası olmak üzere 37 maçta 6 gol-3 asistle tamamladı.

Norveçli golcü Trabzonspor formasıyla ise 34 lig maçında 24 gol, 9 asistle oynamıştı. O sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Bordo-Mavililer, Kupa'da da Sörloth'tan büyük katkı almıştı.

Fenerbahçe'nin gözdesi Alexander Sörloth Real Sociedad'a transfer oldu

Fenerbahçe'nin gözdesi Alexander Sörloth Real Sociedad'a transfer oldu ile ilgili etiketler Alexander Sörloth Fenerbahçe real sociedad rb leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.