Erol Bulut'un prensi Alexander Merkel: Hocanın güvenini boşa çıkartmayacağım

Gaziantep FK'nın 3 yıllık sözleşme imzaladığı Alexander Merkel, Kırmızı-Siyahlı kulüpte yeniden üst düzey rekabetçi futbola döndüğü için çok mutlu... 29 yaşındaki orta saha, "Beni daha ilk maçtan 11'de oynatan hocamızın güvenini boşa çıkartmamak ve beklentileri karşılamak adına elimden gelenin fazlasını yapacağım" dedi.

Gaziantep FK'nın yeni transferlerinden Alexander Merkel, "Bu takıma gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Hocamıza ve kulübümüze çok teşekkür ediyorum. Hocamız güvenerek beni ilk 11'e koydu. Ben de onun güvenini boşa çıkartmamak için elimden geleni yaptım. Bundan sonraki maçlarda hem kulübün hem hocamızın güvenini boşa çıkartmamak ve beklentileri karşılamak adına elimden gelenin fazlasını yapacağım" dedi.

Milan'da profesyonel olan ve Serie A'da Genoa, Udinese gibi takımlarda oynadıktan sonra bir ara İngiltere'de Watford forması de giyen Alman asıllı Kazak vatandaşı Merkel, Suudi ekibi  Al-Faisaly Harmah takımından transfer edilmişti. 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Kırmızı-Siyahlı kulübe imzasından 3 gün sonra Beşiktaş maçına çıktı.

Süper Lig'in 3. haftasında 28 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep FK'nın sabah antrenmnı öncesi basının karşısına geçen Merkel,  Beşiktaş maçında yedek kulübesine değişiklik işareti yapmasının ilişkin soruya "Maçtan önce hocamızla konuştuğumda yorulana kadar elimden geleni yapacağımı söyledim. Yorulduktan sonra ben takıma bir şey katamayacaksam, takımın eksik oynamasındansa, taze bir kanla, taze bir oyuncuyla daha iyi olacağını düşünüyorum. Bence takım bir oyuncudan her zaman daha kıymetlidir. Bu yüzden ben takım oyuncusuyum" yanıtını verdi.

Erol Bulut'un prensi Alexander Merkel: Hocanın güvenini boşa çıkartmayacağım

GAZİANTEP MUTFAĞINA BAYILDI

Kente yeni geldiğini ve çok gezme fırsatı bulamadığını belirten Alman futbolcu, ilerleyen zamanlarda her fırsatta kenti tanımak istediğini ifade etti. Kolay ve keyifli bir uyum süreci geçirdiğini aktaran Merkel, "Gaziantep ile ilgili daha önceden çok güzel şeyler duymuştum. Özellikle yemekler çok muhteşem. Şu anda otelde konaklıyorum. Daha sonra ailemi de getireceğim için şehri gezmek için vaktim olacak. Takım özelinde şunu söyleyebilirim; tüm takım arkadaşlarım beni bağrına bastı. Kulüpteki herkes bana çok yardımcı oldu. O yüzden burada gayet uyumlu bir süreç geçiriyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Erol Bulut'un prensi Alexander Merkel: Hocanın güvenini boşa çıkartmayacağım ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Alexander Merkel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.