Alex Teixeria transferinde son durumu... Beşiktaş, Brezilya yıldızla anlaşma sağladı

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Alex Teixeria oluyor... Siyah-Beyazlılar bir süredir görüşme halinde olduğu 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızla anlaşma sağladı. Menajerin alacağı ücret, maç başı ve bonuslar gibi bazı konularda ayrıntılar kaldı....

Salih Uçan ve Kenan Karaman transferlerini açıklayan Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu Alex Teixeria transferinde de mutlu sona ulaşmak üzere... Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı 10 numara ile prensipte anlaştı.

Sabah gazetesinden Fatih Doğan'ın aktardığı bilgiye göre; Sambacının alacağı net ücrette orta yol bulundu. Menajerin alacağı ücret, maç başı ve bonuslar gibi bazı konularda ayrıntılar kaldı. 2 gün içinde sorunların çözülüp resmi imzaların atılması bekleniyor. Beşiktaş, yıldız isimle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. 31 yaşındaki futbolcu hem yıllık 3.5 milyon Euro garanti para hem de aynı miktarda imza parası talep etmişti.

Alex Teixeria transferinde son durumu... Beşiktaş, Brezilya yıldızla anlaşma sağladı
Kenan Karaman

 

SERGEN YALÇIN ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Brezilyalı yıldızı kadrosunda görmeyi çok istiyor. Sambacı için "Gelirse bize sınıf atlatır" yorumunda bulunan şampiyon çalıştırıcının oyun sisteminde yaratıcı orta sahaların önemi büyük. Sergen Yalçın, Teixiera'nın skor katkısı özelliğinden dolayı da yönetimden fedakarlık yapılmasını istemişti.

Ocak ayından bu yana maça çıkmayan Teixeria, Vasco da Gama, Shakhtar Donetsk ve Jiangsu Suning formaları giydi. 2016’da transfer olduğu Çin Ligi’nde Jiangsu ile 5 sezonda 148 maça çıkan Brezilyalı orta saha oyuncusu, 73 gol attı.

 Alex Teixeria transferinde son durumu... Beşiktaş, Brezilya yıldızla anlaşma sağladı - Resim : 2

ROSİER TAMAM, GHEZZAL GALATASARAY'A YAKIN

Beşiktaş'ın geçen sezon kiralık oynattığı, bu yaz da tapusunu almak istediği isimlerden Valentin Rosier de sorun kalmadı. Bir ara Galatasaray tarafından istenen Fransız sağ bek için kulübü Sporting fiyat yükseltmişti. Ancak, Galatasaray Başkanı Burak Elmas önceki gün HaberTürk'e yaptığı açıklamada "Başka takımı çok isteyen bir futbolcuyla ilgilenmeyiz" şeklnide bir açıklama yaparak transferden çekildiklerini belirtmişti.

Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal konusunda ise Galatasaray bir adım öne çıktı. Yılın transfer çalımını atmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Leicester City ile bonservis sorununu çözdü ve Ghezzal'in menajeriyle masaya oturdu. Sergen Yalçın'ın bugünkü gazetelere yansıyan bir haberde yıldız isme ve menajerine fırça attığı ortaya çıkmıştı.

Alex Teixeria transferinde son durumu... Beşiktaş, Brezilya yıldızla anlaşma sağladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Alex Teixeira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.