Alex Teixeira resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar, Radja Nainggolan transferinde de sona geldi

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'yı açıklamaya hazırlanırken sambacının menajeri yönetimden erken davranıp Siyah-Beyazlı taraftara müjdeyi verdi... Öte yandan, Beşiktaş için başka transfer haberi de İtalya'dan geldi... Belçikalı yıldız Radja Nainggolan, Kartal oluyor.

Alex Teixeira'nın menajeri Brezilyalı yıldızın Beşiktaş'a transferini transferi duyurdu. Cumartesi günü İstanbul'a gelmesi beklenen sambacı için ilk resmi açıklamada da böylece yapılmış oldu.

31 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri transferle ilgili "Pazartesi yeni bir yolculuk başlıyor. Yakında... bizi izlemeye devam edin" ifadelerini kullandığı paylaşımına Kartal ve Türk bayrağı eklemeyi de ihmal etmedi.

Öte yandan, menajerinden cesaret alan Alex Teixeira da Instagram hikayesinden Beşiktaş marşını paylaşarak siyah beyazlı takım forması giydirilmiş fotoğrafı alıntıladı.

Alex Teixeira resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar, Radja Nainggolan transferinde de sona geldi

Alex Teixeira resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar, Radja Nainggolan transferinde de sona geldi - Resim : 2

İTALYA'DAN RADJA NAİNGGOLLAN İDDİASI

İtalyan medyası, Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ın Beşiktaş'a transfer olmak üzere olduğunu iddia etti. 33 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a evet dediği belirtilen haberde Nainggolan'un menajerinin Beşiktaş ile transfer ücretinin görüşülmesi için Hakan Korkmaz'a bir aylık yetki verdiği yazıldı.

Geçen sezon Cagliari'de kiralık oynayan ve Serie A'da 29 maça çıkan yıldız ismin tapusu İnter kulübünde bulunuyor. Şu sıralara Bodrum'da tatil yapan Cagliari başkanı, İnter'in eski hisse sahiplerinden... Bu yakınlıktan dolayı Cagliari'ye Nainggolan'ın yanı sıra Uruguaylı yıldız stoper Diego Godin'i de transfer eden İtalyan işadamı, bu iki isim için Beşiktaş'la temas halinde...

Alex Teixeira resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar, Radja Nainggolan transferinde de sona geldi - Resim : 3

Alex Teixeira resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar, Radja Nainggolan transferinde de sona geldi ile ilgili etiketler Beşiktaş Alex Teixeira radja nainggolan cagliari
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.