Alex Teixeira ne zaman açıklanıyor? Anlaşma tamam, Beşiktaş sambacıya kavuşuyor

Beşiktaş yeni Brezilyalısı Alex Teixeira'yı açıklamaya hazırlanıyor. Evrak işleri uzayan sambacı, hafta içi Ümraniye'de idmana çıkacak. Kariyerinde 41 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan 31 yaşındaki yıldız, Kartal'ın Devler Ligi kadrosunda yer alıp gücünü güç katacak.

Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman gibi yerli takviyelerinin ardından Süper Lig'e damga vuran 24 yaşındaki Fransız sağ bek Valentin Rosier'in de tapusunu alan Beşiktaş, 10 numara bir transfere imza atıyor.

Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex Teixeira transferinde mutlu sona ulaştı. Sabah gazetesinin haberine göre; Beşiktaş, sambacının transferinde mutlu sona ulaşırken, oyuncuya istediği rakamları da kabul ettirdi.

"Haziran ayında başlayan ilk temaslarda 31 yaşındaki 10 numara, 3.5 milyon Euro net maaş ve 3 milyon Euro da imza parası istemişti. Sıkı pazarlıklarıyla bilinen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu transferde de klasik stratejisini devreye soktu. Futbolcuya net bir şekilde 'Seni çok istiyoruz' mesajı takımdaki Brezilyalı oyuncular da devreye sokularak her cepheden verilirken, imza için aceleci davranılmadı ve makul şartların oluşması beklendi."

DUBAİ'YE GİTTİ GELDİ

"Teixeira'nın Dubai'den aldığı teklifler sonrası da umudunu kaybetmeyen ve oyuncudan vazgeçmeyerek her gün iletişime devam eden Siyah-Beyazlılar, gelinen son noktada yıldız futbolcuyla yıllık 2.3 milyon Euro maaş artı bonus ve 900 bin Euro imza parası karşılığında 2+1 yıllık anlaşmayı sağladı. Deneyimli 10 numara ile anlaşıldığı haberi en çok teknik direktör Sergen Yalçın'ı mutlu etti. Teknik ekip, kadro planlarını Alex'e göre yapmaya başladı."

JOSEF'E "GELİYORUM KARDEŞİM" DEDİ

Alex, kariyer çıkışını Shakhtar Donetsk formasıyla yaşadı ve sonrasında 50 milyon Euro bonservisle Çin'e gitti. Ukrayna'da 2 kez gol kralı oldu., 5 Ukrayna Ligi, 3 Ukrayna Kupası, 4 Ukrayna Süper Kupa, 1 Brezilya Serie B, 1 Çin Süper Ligi olmak üzere toplam 14 kez kupa kaldırdı.

Alex Teixeira, Josef de Souza'nın "Come to Beşiktaş" mesajına "Yakında görüşürüz" cevabını verdi. Josef'in yakın arkadaşı olan sambacının daha önce de Kartal pozu verdiği fotoğraflar sosyal medyaya yansımıştı.

Alex Teixeira ne zaman açıklanıyor? Anlaşma tamam, Beşiktaş sambacıya kavuşuyor

Alex Teixeira ne zaman açıklanıyor? Anlaşma tamam, Beşiktaş sambacıya kavuşuyor - Resim : 2

Alex Teixeira ne zaman açıklanıyor? Anlaşma tamam, Beşiktaş sambacıya kavuşuyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Alex Teixeira Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.