Alex de Souza'nın acı günü: Babasının ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu!

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Alex de Souza’nın babası Adenir Rodrigues de Souza hayatını kaybetti. Acı haberi Alex, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıkladı.

Fenerbahçe efsane isimlerinden Alex de Souza babasının hayatını kaybettiğini duyurdu.

"SENİ ÇOK SEVDİM YAŞLI ADAM"

Fenerbahçe efsanesi, Instagram hesabından babası için duygusal bir mesaj paylaşırken, "Bana verdiğin her şey için teşekkürler. Başka bir boyutta kesinlikle buluşacağız. Biz kalanlar, yollarımızı takip etmek için gereken ışığa sahip olabiliriz. Her şey için teşekkürler. Sen çok sevdim yaşlı adam. Ve hep seni seveceğim" ifadelerini kullandı.

Alex de Souza'nın acı günü: Babasının ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu!

"İDOLÜMÜZ ALEX'İN BABASI..."

Alex de Souza'nın eski kulüplerinden Palmeiras ise "İdolümüz Alex'in babası Adenir Rodrigues de Souza'nın ölüm haberini büyük bir üzüntüyle aldık. Bu acıyı derinden üzüyor ve aile ve dostlarımıza başsağlığı diliyoruz" ifadeleriyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Alex de Souza'nın acı günü: Babasının ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu! ile ilgili etiketler Alex de Souza Fenerbahçe baba Adenir Rodrigues alex
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.