Alex de Souza’dan dikkat çeken paylaşım: Jorge Jesus'a Türkiye'de bol şanslar

Fenerbahçe'nin efsanevi Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, sarı lacivertli kulübün Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'la anlaşması hakkında sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. ''Brezilya’dan sizin başarılı olmanızı yürekten istiyorum. Bu harika insanlar ve ülkenin keyfini çıkarın. Başarılar” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de uzun süre kaptanlık yapan ve kulübün efsaneleri arasına giren Alex de Souza, sarı lacivertli kulübün anlaşmaya vardığı Jorge Jesus hakkında paylaşım yaptı. 

Alex de Souza’dan dikkat çeken paylaşım: Jorge Jesus'a Türkiye'de bol şanslar

''BAŞARILI OLMANIZI YÜREKTEN İSTİYORUM''

Sosyal medya hesabından Jesus’a başarılar dileyen Alex de Souza, “Mister Jorge Jesus’a Türkiye’de bol şanslar. Umarım Portekiz ve Brezilya’da elde ettiği başarıları yakalarsınız. Brezilya’dan sizin başarılı olmanızı yürekten istiyorum. Bu harika insanlar ve ülkenin keyfini çıkarın. Başarılar” ifadelerini kullandı.

Alex de Souza’dan dikkat çeken paylaşım: Jorge Jesus'a Türkiye'de bol şanslar ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alex de Souza jorge jesus Sosyal medya paylaşımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.