Alex de Souza'dan Arda Güler paylaşımı

Alex de Souza: "Asist için tebrik ederim. Gelecekte yapacağın bir çok asistin ilki olmasını umuyorum. Kariyerinin her anından keyif almanı dilerim. Brezilya’dan başarılı kariyerin için desteğimi sunuyorum."

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, Sarı-Lacivertliler'in 16 yaşındaki yeteneği Arda Güler'i tebrik etti. Altyapıdan yetişen ve son 2 resmi maçta Vitor Pereira tarafından sahaya sürülen yıldız adayı, 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçında Miha Zajc'ın 89'da attığı golün pasını vermişti.

Alex de Souza, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Asist için tebrik ederim. Gelecekte yapacağın bir çok asistin ilki olmasını umuyorum. Kariyerinin her anından keyif almanı dilerim. Brezilya’dan başarılı kariyerin için desteğimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Arda'nın Alex de Souza biyografisini okurken çekilen bir fotoğrafını kullanan Brezilyalı efsane, Türkiye'deki dostları aracılığıyla kendisini idol olarak gören futbolcuyla telefonda görüştü. Fotoğrafta, Arda'nın odasının duvarlarındaki Alex posterleri dikkatlerden kaçmadı.

 

Alex de Souza'dan Arda Güler paylaşımı

JOSE SOSA DA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Futbol kamuoyu Arda Güler'in ismini Fenerbahçe'nin evinde HJK Helsinki'yle oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında duymuştu. Son 24 dakikada forma giyen ve 90+4'te kazanılan frikiği kullanmak isteyen genç futbolcu, kendisinden 18 yaş büyük takım arkadaşı Jose Sosa tarafından engellenmişti.

Fenerbahçe taraftarlarının bir bölümü Sosa'ya tepki gösterirken Arjantinli yıldız ertesi gün kahvaltıda bir araya geldiği genç meslektaşına "O frikiği kullanacak çok maça çıkacaksın" diyerek gönül almıştı.

Vitor Pereira ise maçın basın toplantısında "Porto altyapısında 5 yıl çalıştım. Orada bile Arda gibi yetenek görmedim" demişti.

Alex de Souza'dan Arda Güler paylaşımı ile ilgili etiketler Alex de Souza Fenerbahçe Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.