Alevlerin yuttuğu çatı katında peş peşe patlamalar yaşandı!

Türkiye'nin en güzel turizm merkezlerinden biri olan Aydın’ın Kuşadası ilçesinde panik dolu anlar yaşandı. Kuşadası'nda bulunan bir apartmanda çıkan büyük yangın sonucunda çatı katında bulunan (bahsi geçen) daire tamamen küle döndü. İtfaiye ekiplerinin kahramanca çabaları sayesinde alevler başka bir binaya sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi, Reşat Özberk Sokak’ta bulunan bir apartmanda saat 16.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sokakta bulunan apartmanın çatı katında alevler gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

ARKA ARKAYA PATLAMALAR YAŞANDI

Olay yerine çok sayıda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri çatı katında bulunan yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarına başladı. Bu sırada ikamet içerisinde arka arkaya patlamalar meydana geldi.

İTFAİYE ERLERİ UZUN SÜRE ALEVLERLE SAVAŞTI

Polis ekipleri yangını izleyen vatandaşlara uzaklaşmaları yönünde uyarılarda bulundu. Ekipler, kısa süre içerisinde yangına müdahale ederek alevlerin sıçramasını önledi.

Alevlerin yuttuğu çatı katında peş peşe patlamalar yaşandı!

Çatı katı daire tamamen kullanılamaz hale gelirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

Alevlerin yuttuğu çatı katında peş peşe patlamalar yaşandı! ile ilgili etiketler Kuşadası Yangın patlama çatı katı daire ev yandı alev
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.