Alevlerin sardığı doğal gaz borusunu pet şişedeki suyla söndürmeye çalıştı

İstanbul'un ilçesi Beylikdüzü'nde, altyapı çalışmaları sırasında hasar alan doğal gaz borusu tutuştu. Alevlere bir işçinin, pet şişeye doldurduğu su ile müdahale etmeye çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İtfaiye ekipleri olaya müdahale ederken, İGDAŞ ekipleri doğal gazı kesti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Adnan Kahveci Mahallesi Kuştepe Caddesi üzerinde yapılan altyapı çalışmalarında, bilinmeyen bir nedenle hasar alan doğal gaz borusu aniden tutuştu. Alevler yükselmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi.

Alevlerin sardığı doğal gaz borusunu pet şişedeki suyla söndürmeye çalıştı

İtfaiye ekipleri olaya müdahale ederken, İGDAŞ ekipleri doğal gazı kesti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Yaşanan panik anları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alevlerin sardığı doğal gaz borusunu pet şişedeki suyla söndürmeye çalıştı - Resim : 2


PET ŞİŞEYE DOLDURDUĞU SU İLE MÜDAHALE ETTİ

Alevlerin büyümesi üzerine çevredeki işçiler itfaiye gelene kadar yangına müdahale etmeye çalıştı. Bir işçi kepçeden kum dökerek yangının büyümesini engellemeyi denedi. Bir başka işçi ise pet şişeye doldurduğu su ile alevlere müdahale etti. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

DHA

Alevlerin sardığı doğal gaz borusunu pet şişedeki suyla söndürmeye çalıştı ile ilgili etiketler İstanbul Beylikdüzü Yangın doğal gaz borusu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.