Alevlerin arasında kalan yaşlı kadın, köpeğiyle yanmayı göze aldı

Antalya'da 5 katlı binanın son katında yangın çıktı. Alevlerin arasında kalan dairesinden, köpeği olmadan çıkmak istemeyen yabancı uyruklu yaşlı kadın itfaiye ekipleri tarafından ikna edildi. Yaşlı kadın ve köpeği kurtarıldı.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Orta Mahallede, 5 katlı bir apartmanın son katında yangın çıktı.

Korku ve paniğe neden olan yangında; alevlerin yükseldiği dairede mahsur kalan yabancı uyruklu yaşlı kadın, içerideki köpeğini bırakıp inmek istemeyince devreye itfaiye ekipleri girdi.

İtfaiye merdiveni ile müdahale edilen olayda kadın ve köpeği kurtarıldı. 4 itfaiye aracının müdahale ettiği yangında, can kaybı yaşanmazken ev kullanılamaz hale geldi.


KÖPEĞİ İÇERİDE OLDUĞU İÇİN İLK BAŞTA İNMEMİŞ

Yangın anına tanıklık eden komşulardan biri, "Kafamı kaldırdım ki ev yanıyor. Komşularıma ev yanıyor diye bağırdım. Hemen itfaiyeyi aradık. Çok korktuk. Dairede yabancı uyruklu bir kadın oturuyor. İtfaiye gelip kurtardı. Önce kadın aşağı inmedi, kadın o an aşağı inseydi alev fazla yoktu, köpeği olduğu için inmedi. Alevler yükselince kadını gelip itfaiye kurtardı." dedi.

İHA

Alevlerin arasında kalan yaşlı kadın, köpeğiyle yanmayı göze aldı ile ilgili etiketler Antalya Yangın köpek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.