Alevlerin arasında kalan Azerbaycanlı muhabir: Korkmuyoruz, öz gardaşlarımızın yanındayız!

Türkiye'de devam eden yangınlarla mücadeleye destek olan ilk ülkelerden olan Azerbaycan'dan gelen bir muhabir ve kameraman Muğla’nın Kavaklıdere ilçesindeki orman yangınında alevlerin kara yoluna kadar ilerlemesi sonucu alevlerin arasında kalmaktan itfaiyecilerin müdahalesiyle son anda kurtuldu.

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınlarıyla mücadele sürerken ilk destek veren ülkelerden olan Azebaycan'dan ekiplerle birlikte gelen bir Azerbaycanlı muhabir ve kameramanın alevler içindeki zor anları saniye saniye kameralara yansıdı.

ALEVLERİN ARASINDA KALMAKTAN SON ADNA KURTULDULAR

Alevlerle mücadele eden ekipleri çekmek için Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde bulunan Azerbaycan’ın İctimai TV televizyon kanalı muhabiri ve kameramanı görevlerini gerçekleştirirken, yangının bir anda genişlemesi sonucunda alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu.

YAYINA ALEVLERE RAĞMEN DEVAM ETTİLER

Alevlerin yayıldığı bölgeden hızla ayrılan muhabir ve kameramanın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, ikilinin yayına kaldıkları yerden devam ettiği görüldü.

"KORKMUYORUZ, ÇÜNKÜ ÖZ GARDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"

Azerbaycanlı muhabir yayın yaptığı o anlarda, "Korkma çek, Gökten kül yağıyor başımıza yine de biz korkmuyoruz. Çünkü öz gardaşlarımızın yanındayız. Onlar bu alevin de üstesinden gelecek." sözleri izleyenlerin duygulandırdı. 

Alevlerin arasında kalan Azerbaycanlı muhabir: Korkmuyoruz, öz gardaşlarımızın yanındayız! ile ilgili etiketler Azerbaycan Yangın Muğla alev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.