Alevlere ev tipi tüple müdahale eden CZN Burak'a sosyal medyada tepki yağdı!

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınlarına ünlü isimlerden bazıları söndürme çalışmalarına destek verirken CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir'in alevlere müdahalesi sosyal medyada tepki çekti. Antalya'daki yangın bölgesinden paylaşım yapan Özdemir'i kullanıcılar şov yapmakla suçladı.

Günlerdir peş peşe farklınotalarda medyana gelen yangınların söndürülme çalışmaları hızla devam ederken ünlü isimlerden bazıları da yangın bölgelerine giderek müdahalelere destek verdi. 

YANGINA EV TÜPÜYLE MÜDAHALE

8 gündür alevlerin bir türlü kontrol altına alınamadığı Antalya'ya giden isimlerden biri de "CZN Burak" olarak da tanınan Burak Özdemir oldu. Buradan bir paylaşım yapan Özdemir'in çevredekilerin uyarılarına rağmen ev tipi yangın tüpüyle her tarafı çevreleyen yangına müdahale ettiği görüldü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

CZN Burak'ın yangına müdahalesi sosya medyada büyük tepki çekti. Beyaz ayakkabısı ve beyaz gömleği ile yangına ev tüpüyle müdahale etmeye çalışan CZN Burak'a kullanıcılar reklam yapmakla suçladı. 

Alevlere ev tipi tüple müdahale eden CZN Burak'a sosyal medyada tepki yağdı!

Alevlere ev tipi tüple müdahale eden CZN Burak'a sosyal medyada tepki yağdı! - Resim : 2

Alevlere ev tipi tüple müdahale eden CZN Burak'a sosyal medyada tepki yağdı! - Resim : 3

Alevlere ev tipi tüple müdahale eden CZN Burak'a sosyal medyada tepki yağdı! - Resim : 4

Alevlere ev tipi tüple müdahale eden CZN Burak'a sosyal medyada tepki yağdı! ile ilgili etiketler CZN Burak Yangın yangın tüpü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.