Alevler Yeniköy Termik Santrali'ni tehdit ediyor! Sıkı önlemler hızlıca alındı!

Muğla'da devam eden orman yangını Yeniköy Termik Santrali istikametine ilerlemesi nedeniyle santralde sıkı tedbirler alındı. Olası bir yangının santrale sıçramaması için çok sayıda iş makinası ve kamyon santralin içine girerek hendek kazıyor. Ayrıca helikopterler havadan kontrol sağlarken, itfaiye araçları ve Emniyet’e ait TOMA araçları santral nizamiyesinde ve içerisinde hazır bekliyor.

Muğla Milas'ta devam eden orman yangını gece saatlerinde Gürceğiz Mahallesini tehdit etmeye başladı.

SANTRALDE YANGIN TEDBİRLERİ ALINDI

Yangının yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Yeniköy Termik Santraline doğru ilerlemesi nedeniyle santralde yangın tedbirleri alındı.

Milas-Ören yolu üzerinde bulunan termik santral önünde kapama noktası oluşturan jandarma ekipleri, sivil araçların Ören istikametine geçişine izin vermiyor.

HENDEKLER KAZILACAK

Santralde ise olası bir yangına karşı önlemler alındı. Helikopterler havadan kontrol sağlarken, itfaiye araçları ve Emniyet’e ait TOMA araçları santral nizamiyesinde ve içerisinde hazır bekliyor. Santral içerisine çok sayıda iş makinası ve kamyon girerken, olası bir yangının santrale sıçramaması için hendek kazılıp tahkimat yapılacağı öne sürüldü.

 

Alevler Yeniköy Termik Santrali'ni tehdit ediyor! Sıkı önlemler hızlıca alındı! ile ilgili etiketler Yangın helikopter Hendek yeniköy termik santrali önlem toma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.