Alevler kenti tehdit ediyor! Evlerini boşaltan vatandaşlar sahile kaçtı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Poyraz nedeniyle ekiplerin karadan yangına müdahalede güçlük çektiği bölgedeki yerleşim yerleri büyük tehdit altında... Evlerini boşaltanlar sahil kesimlerine kaçıyor.

Mersin'in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangının yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladığı, vatandaşların evlerini boşaltarak sahil kesimlerine doğru kaçtığı öğrenildi.

Mersin'in Aydıncık ilçesi Pembecik Mahallesi’nde başlayan, gece saatlerinde ise ilçe merkezine kadar inen yangın devam ediyor. Bugün gündüz saatlerinde havadan da müdahalenin etkisiyle yangın kısmen kontrol altına alınabilirken, akşam saatlerinde rüzgarın etkisiyle yeniden etkisini göstermeye başladı.

Özellikle Cumhuriyet Mahallesi’nde etkisi gösteren yangın dolayısıyla bölgede oturan vatandaşlar evlerini boşaltıp, sahil kesimlerine kaçarken, poyraz nedeniyle ekipler karadan yangına müdahalede güçlük çekiyor.

Bölgede şiddetli rüzgar etkisini sürdürürken, bir taraftan ekipler yangına müdahale etmeye çalışıyor bir yandan da evinde kalan vatandaşların tahliyesini gerçekleştiriyor.

İHA

Alevler kenti tehdit ediyor! Evlerini boşaltan vatandaşlar sahile kaçtı ile ilgili etiketler Mersin Aydıncık Orman Yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.