Alev topuna dönen minibüsünü çaresiz halde izledi!

Antalya’da karayolunda dumanların çıktığı minibüs, kısa sürede alev topuna döndü. Minibüs sürücüsü ise yanan aracı çaresizlik içerisinde izledi. O anları kayda alan bir kişi ise “Yetişemedik. Abi gel gitme” diyerek durumun vahametini anlattı.

Olay, Fethiye-Antalya karayolunda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; hareket halinde olan minibüsten dumanlar çıkmaya başladı. Durumu fark eden sürücü, minibüsü park etti.

MİNİBÜSÜN YANIŞINI ÇARESİZCE İZLEDİ

Minibüs bir anda alev topuna döndü. Yaşanan dehşet anlarını kayda alan kişi ise, “Yetişemedik. Vallahi yetişemedik” diyerek durumun vahametini anlattı.
Minibüs sürücüsü ise o anları çaresizlik içerisinde izledi. Elinde telefon ile minibüse yaklaştığı anda ise patlama meydan geldi. Minibüsün sürücüsü video çeken kişi tarafından patlama öncesi, “Abi gel gitme” diyerek uyarıldı. Şahıs video kayda alan kişinin uyarısı ile olayı yara almadan atlattı. Yaşanan anlar ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Alev topuna dönen minibüsünü çaresiz halde izledi! ile ilgili etiketler Minibüs Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.