Alev alev yanan binaya ve dumana rağmen saç kesmeye devam etti!

İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki Balıkyolu Caddesi'nde 4 katlı bir binanın giriş katındaki mobilya mağazasında yangın çıktı. Yangın çıkan binanın hemen yanındaki kuaförün dumanlara rağmen müşterisini tıraş etmeye devam etmesi herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki Balıkyolu Caddesi'nde meydana geldi. Yangından daha çok akıllarda kalan ise bir kuaförün işine olan bağlılığı oldu. 

VATANDAŞLAR DURUMU İTFAİYEYE HABER VERDİ

4 katlı binanın giriş katında bulunan mobilya mağazasında bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Dumanı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi yangına kısa sürede müdahale etti.

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Öte yandan binada yaşayan vatandaşların düğünde oldukları öğrenilirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

KUAFÖR TIRAŞ YAPMAYA DEVAM ETTİ

Yangından çıkan duman binayı ve çevresini tamamen sardı. Bir kuaförün ise bina yanmıyormuş gibi müşterisinin saçını kesmeye devam etmesi herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Alev alev yanan binaya ve dumana rağmen saç kesmeye devam etti!

SAÇ KESİMİ BİTMEDEN DIŞARIYA ÇIKMADI

Binanın bitişiğinde bulunan bir erkek kuaförü ise içerideki müşterisinin saçını kesmeye devam etti. Kuaför tıraşı bitirdikten sonra dışarıya çıktı.

 

Alev alev yanan binaya ve dumana rağmen saç kesmeye devam etti! ile ilgili etiketler Esenyurt Yangın berber kuaför tıraş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.