Alev Alev Oyuncusu Berkay Ateş Öyle Bir Açıklama Yaptı ki! Seyirci Bunu Beklemiyordu! İşte Yapılan Üzücü Açıklama

Final yapması beklenen Alev Alev dizisinde rol alan Berkay Ateş diziden sonra herhangi bir yapımda yer almayacağını söyledi. Alev Alev, soluksuz izlenen hikayesi ile büyük beğeni toplamıştı. Son bölümdeki karışık olaylar Cemre için üzücü olmuştu. Çelebi'nin yaşama ihtimali dizide herşeyi bir anda değiştirmişti.

Final yapması beklenen Alev Alev dizisinde rol alan Berkay Ateş diziden sonra herhangi bir yapımda yer almayacağını söyledi. Alev Alev, soluksuz izlenen hikayesi ile büyük beğeni toplamıştı. Son bölümdeki karışık olaylar Cemre için üzücü olmuştu. Çelebi'nin yaşama ihtimali dizide her şeyi bir anda değiştirmişti. 

Alev Alev Oyuncusu Berkay Ateş Öyle Bir Açıklama Yaptı ki! Seyirci Bunu Beklemiyordu! İşte Yapılan Üzücü Açıklama

Vedası beklenen dizide Çelebi'nin yaşadığı ortaya çıkmış ve olaylar sürükleyici bir hal almıştı. Ozan karakterine hayat veren Berkay Ateş'inde başarılı oyunculuğu çok konuşulmuştu. 

Ozan Karakteri Yaşıyor Mu? 

 

Ozan Çelebi'nin yaşadığını ortaya çıkartarak son bölümde de öne çıkmayı başardı. Ozan karakterinin ölme ihtimali çok yüksek olurken oyuncunun yeni projesi sorulmaya başlanmıştı. Oyuncu tüm bu sorulara yanıt verdi. 

Gazetecilerle röportaj yapan oyuncu soruları büyük bir içtenlikle yanıtladı. Oyuncu bu diziden sonra herhangi bir yapımda yer almayarak dinlenmek istediğini söyledi. Tatil yapmak isteyen oyuncunun bu kararı hayranlarını üzdü. Berkay Ateş bir süre ekranlarda olmayacak. 

Alev Alev Oyuncusu Berkay Ateş Öyle Bir Açıklama Yaptı ki! Seyirci Bunu Beklemiyordu! İşte Yapılan Üzücü Açıklama - Resim : 2

Ozan karakterinin yaşayıp yaşamadığı yeni bölümle ortaya çıkacak. Sosyal medyada çok araştırılan konu gündemden düşmüyor. Yeni bölüme kadar hayranlarının bu sorulara yanıt arayacağı tahmin ediliyor.

Çelebi İntikam İçin Geri Dönerken Ozan Hayatta Kalmayı Başarabilecek Mi? 

 

Çelebi bir anda ortaya çıkarak Cemre’nin hayatını alt üst edecek. Ozan ve Ömer bu konuyu araştırmak için iş başına geçti. Yaptıkları planla Çelebi'nin yaşadığını ortaya çıkartan ikili büyük iş başardı. Tuzağa düşen Çelebi ortaya çıktı ve Cemre için kabus başladı.

Aksiyon dolu sahnelere yer verilen dizi heyecanla izlendi. Son bölüm bu şekilde geçerken yeni bölümde neler olacağı ise ilgi ile bekleniyor. Yakında ekranlara veda edecek olan dizi mutlu sola bitecek mi? Cemre'nin mutlu olmasını isteyen izleyiciler mutlu son bekliyor. 

Alev Alev Oyuncusu Berkay Ateş Öyle Bir Açıklama Yaptı ki! Seyirci Bunu Beklemiyordu! İşte Yapılan Üzücü Açıklama ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.