Alev Alev dizisi oyuncuları kimler? Alev Alev dizisi konusu nedir?

Alev Alev dizisi oyuncuları kimler? Alev Alev dizisi konusu nedir? SHOW TV'de yayın hayatına başlayacak olan Alev Alev dizisi oyuncu kadrosunda kimler var merak ediliyor. Başrollerinde Demet Evgar'ın oynadığı Alev Alev dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Alev Alev dizisi oyuncuları kimler? Alev Alev dizisi konusu nedir? Alev Alev dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Demet Evgar'ın Cemre karakterini oynadığı Alev Alev dizisi ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...

ALEV ALEV DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay gibi isimler Alev Alev'in oyuncu kadrosunda yer alacak. Dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız üstlenecek. Senaryo ise Burcu Görgün Toptaş tarafından ele alınacak.

ALEV ALEV DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek.

Alev Alev (2)

Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir.

 

 

Alev Alev dizisi oyuncuları kimler? Alev Alev dizisi konusu nedir? ile ilgili etiketler Show TV alev alev dizisi oyuncu kadrosu alev alev dizisi oyuncuları alev alev konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.