Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Mekanlar neresi?

Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Alev Alev hangi semtte çekiliyor? SHOW TV'nin yeni dizisi Alev Alev görücüye çıkıyor. Demet Evgar'ın başrol oynayacağı ve 3 kadının başına gelenleri anlatan Alev Alev dizisi nerede, hangi mahallede çekiliyor? İşte detaylar..

Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Alev Alev hangi mahallede çekiliyor? Mekanlar neresi merak ediliyor. Show tv'nin yakında ekrana çıkacağı yeni dizisi Alev Alev dizisi başrol oyuncusu ünlü oyuncu Demet Evgar olacak. İşte detaylar..

ALEV ALEV DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yeni sezonun en önemli dizilerinden birisi olan Alev Alev Dizisinin çekildiği yerler mekanlar daha tanıtım fragmanı ile merak konusu oldu. Özellikle dizide en çok karşımıza çıkacak olan Cemre, Çiçek ve Rüya gibi oyuncuların birlikte yer aldıkları sahil neresi hangi deniz kıyısı diye merak edenler için hemen yazalım. Alev Alev Dizisi İstanbul ilimizin Şile sahillerinde ilk bölüm çekimlerini yaptı. Fragmanda bu görüntülerden geldi. Alev Alev Dizisi nerede çekiliyor sorusuna yeni bölümler geldikçe cevaplarımızı hem yazılı hem de görsel olarak vermeye devam edeceğiz.

ALEV ALEV DİZİSİ MEKANLAR NERESİ?

Alev Alev Dizisi İstanbul ilimizde Ağlayankaya olarak bilinen Şile sahilinde çekiliyor. Şile de bulunan en bilindik ve güzel kumsal sahil olan Ağlayankaya sahili bölgede bulunan bir kayadan adını almış. Elbette alev alev dizisinin çekimleri sadece bura ile sınırlı değil, daha bir çok mekan dizide kullanılacak. Alev Alev Nerede Çekiliyor, Alev Alev dizi Mekanları Neresi setin kurulduğu yer nerede oyuncuları görebilir miyiz gibi meraklı sorulara da hemen yanıt verelim.

Alev Alev dizisinin seti iki alanda kurulacak. Birisi ilk bölümün çekimlerinin yapıldığı Şile sahilleri, diğeri ise Beykoz ilçesinde bulunan ve eski kundura fabrikası olarak bilinen mekan. Beykoz ilçesinde bulunan bu mekan şimdilerde dizi-film çekim platosu olarak kullanılıyor. Alev Alev dizisinin çekimlerinin çoğu buradaki platoda hazırlanmış mahallede yapılacak. Ancak İstanbul ilimizde bir çok mekan da dizinin çekimlerinde yer alacak. Alev Alev oyuncularıyla görüşmek ve resim çekinmek koronavirüs nedeniyle şimdilik yasak.

 Kaynak:dizioyuncu.com

Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Mekanlar neresi? ile ilgili etiketler Show TV Demet Evgar alev alev dizisi nerede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.