Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimlerdir?

Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Show TV ekranlarının yeni dizisi Alev Alev için geri sayım başladı. Oldukça iddialı olan Alev Alev dizisinin yayın tarihi sonunda açıklandı. Peki, Alev Alev dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Alev Alev ne zaman başlıyor? Show TV ekranlarının yeni fenomen adayı dizilerinden Alev Alev için ilk bölüm tarihi netlik kazandı. Show TV’de Perşembe akşamları yayınlanacak olan Alev Alev dizisindeki 3 kadın karakter bütün dikkatleri üzerlerinde toplarken kendi içlerindeki yangını söndüremeyen 3 kadının gerçek hayat hikayesi herkesi bağımlı bir hale getirecek. Peki, Alev Alev dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

ALEV ALEV DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Show TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanacak olan Alev Alev dizisi ilk bölümü ile 5 Kasım 2020 tarihinde başlıyor. Burcu Görgün Toptaş’ın kaleminden çıkan ve Ahmet Katıksız rejisiyle buluşan Alev Alev dizisinin oyuncu kadrosu ise şimdiden büyük ilgi göreceğe benziyor.

Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimlerdir?

ALEV ALEV DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı Alev Alev dizisinin oyuncu kadrosunda Zuhal Olcay’la birlikte Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel de yer alıyor.

ALEV ALEV KONUSU NEDİR?

Tanıtımları ile dikkat çeken, kadın, aile içi şiddet, adalet, güzellik gibi her an konuşulan gündelik hayatın içindeki temaları kendine özgü diliyle ele alacak dizi, bir yangın sonucunda hayatları tahmin etmedikleri yönlere savrulan üç kadının hikayesini ekranlara taşıyor. Kendi kaderlerine boyun eğmeme şansı yakalayan güçlü kadınların seçimleri doğrultusunda yaşadıklarını izleyicilerle buluşturan ‘Alev Alev’, pek çok kişi için ilham kaynağı da olacak.

Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Alev Alev alev alev dizisi Alev Alev oyuncuları Alev Alev oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.