Alev Alev 9. son bölüm izle!

Alev Alev 9. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. 7 Ocak Perşembe akşamı SHOW TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev 9. bölüm tek parça halinde BLU TV'den de izlenebilecek. Peki, Alev Alev yeni bölümde neler yaşanacak?

Alev Alev 9. bölümü izle ile bu akşam SHOW TV'de ekrana gelecek. Başrollerinde Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı Alev Alev 9. bölüm tek parça SHOW TV canlı yayın ve youtube üzerinden yayınlanacak. İşte dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölüm özeti...

ALEV ALEV SON BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Çelebi'nin kendisine sunduğu kliniğe kapatılma veya Çelebi ile eve dönme teklifini kabul etmemeye kararlıdır. Çelebi'ye karşı birlikte mücadele eden Ozan, Ömer, Rüya ve Cemre, umut ışığını hiç beklemedikleri bir isimde bulurlar.

Alev Alev 9. son bölüm izle! - Resim : 2

Yaşanan tüm zorlukların içinde Ömer, Rüya'nın kendisine yapacağı tatlı sürprizden habersizdir. Beklenmedik ismin yardım etmesiyle Cemre'nin makus talihi dönmeye başlar.

ALEV ALEV 9. BÖLÜM İZLE

Alev Alev 9. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Show TV alev alev show tv canlı izle alev alev 9. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.