Alev Alev 9. bölüm bu akşam var mı? 7 Ocak Alev Alev yayınlanacak mı?

Alev Alev 9. bölüm bu akşam var mı sorusu gündemde. Yılbaşı nedeniyle bazı dizilere 1 hafta ara verilmesi Alev Alev hayranlarını meraka itti. Yakın takipçiler şimdiden Alev Alev dizisinin 9. bölümünün 7 Ocak akşamında Show TV yayın akışında yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırmaya başladı.

Show TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve oldukça sevilen Alev Alev dizisinde 9. bölüm heyecanı yaşanacak. Ancak geçtiğimiz hafta yılbaşı olması nedeniyle bazı dizilere ara verilmesi Alev Alev’in hayranlarını meraka itmişti. Ancak Show TV tarafından yapılan açıklamada Alev Alev dizisinin 9. bölümü ile ilgili son dakika kararı verildi.

Alev Alev 9. bölüm bu akşam var mı?

Alev Alev dizisinin 9. bölümü 7 Ocak Perşembe akşamında saat 20.00’dan itibaren Show TV ekranlarında yayınlanacak. Merakla beklenen Alev Alev dizisinin 9. bölümünü bu akşam Show TV ekranlarından takip edebilirsiniz.

Alev Alev 9. bölüm

Alev Alev yeni bölümde neler yaşanacak?

Cemre Çelebi'nin kendisine sunduğu kliniğe kapatılma veya Çelebi ile eve dönme teklifini kabul etmemeye kararlıdır.

Çelebi'ye karşı birlikte mücadele eden Ozan, Ömer, Rüya ve Cemre, umut ışığını hiç beklemedikleri bir isimde bulurlar. Yaşanan tüm zorlukların içinde Ömer, Rüya'nın kendisine yapacağı tatlı sürprizden habersizdir. Beklenmedik ismin yardım etmesiyle Cemre'nin makus talihi dönmeye başlar.

Alev Alev 9. bölüm bu akşam var mı? 7 Ocak Alev Alev yayınlanacak mı? ile ilgili etiketler Alev Alev Alev Alev 9. bölüm Alev Alev 7 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.