Alev Alev 8. bölüm full izle! Alev Alev 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün başrol oynadığı ve SHOW TV'nin sevilen dizisi Alev Alev 8. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 24 Aralık Perşembe akşamında yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Alev Alev 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Alev Alev 8. bölüm izlemek isteyenler araştırmalara başladı. Perşembe akşamları SHOW TV'de yayınlanan dizinin son bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelmiş ve izleyicilerden tam not almıştır. Heyecanlı anlara gebe olan Alev Alev dizisinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacak?

ALEV ALEV'İN 7. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ali, Çiçek'in İskender tarafından alevlere itildiğini öğrendi. Korkunç gerçek karşısında sarsılan Ali, öfkesine hakim olamadı ve yaptığı planla İskender'i bıçakladı. Olanlar karşısında dehşete düşen Çiçek ise Ali'nin tutuklanmaması için elinden geleni yaptı.

Alev Alev 8.Bölüm için son 2 saat!

Yeni bölüm saat 20.00'de @showtv 'de! Etiketimiz #yalnızyürüme@ayyapim pic.twitter.com/cuLFR2gmXS

— Alev Alev Dizi (@alevalevtvdizi) December 24, 2020

Cemre ve Rüya, evlerinde ilk kez ufak bir kutlama yaparken onları Ozan ve Ömer yine yalnız bırakmadı.

Alev Alev 8. bölüm full izle! Alev Alev 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

Dördünün eğlenceli anları seyircilerin de yüzlerini güldürürken Rüya ile Ömer, birbirine olan hislerini giderek fark etmeye başladı. Ancak Cemre, Rüya, Ozan ve Ömer her şeyin yolunda gittiğini düşünürken, Çelebi gücünü kötüye kullanarak hamlelerini yapmaya devam etti. Ozan'ın evine vergi borcunun gelmesi üzerine Ömer, dostuna yardım edebilmek için tehlikeli bir adım attı. Borcu kapatabilmek için kumarhaneye giden Ömer, burada saldırıya uğradı. Kaçmaya çalışan Ömer'i saldırganlar mahalleye kadar takip ederek omzundan yaraladı. Ömer'i yaralı halde bulan Rüya ise korku dolu anlar yaşadı.

Alev Alev 8. yeni bölüm fragmanı izle - Alev Alev 7. son bölüm yayında

Cemre ise yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımı atarak akıl sağlığı raporu almak için heyet karşısına çıktı. Hayatını değiştirecek bu adımı atarken Çelebi de Cemre'nin o raporu alamaması için elinden geleni yaptı. Cemre'nin, heyet karşısına çıktığı final anları ise bölüme damgasını vurdu. Cemre, yaptığı duygu dolu ve çarpıcı konuşmayla izleyenleri derinden etkilemeyi başardı. Peki Çelebi'nin hamlelerine rağmen Cemre, heyetten akıl sağlığı raporunu almayı başarabilecek mi?

ALEV ALEV 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Demet Evgar'ın yeni dizisi Alev Alev bu akşam SHOW TV'de yeni bölümüyle ekrana gelecek. Saat 20:00'da ekrana gelecek olan Alev Alev 9. bölüm fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizde takip edebilirsiniz.

ALEV ALEV 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Alev Alev 8. bölüm full izle! Alev Alev 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Show TV alev alev 8. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.