Alev Alev 31 Aralık bu hafta neden yok? 9. yeni bölüm ne zaman?

Show TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisinin 9. bölümünden hayranlarını şok eden bir haber geldi. 31 Aralık tarihinde yayınlanması beklenen Alev Alev dizisinin 9. bölümünde yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Perşembe akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle olay yaratan Alev Alev dizisi 9. bölümü ile alakalı bir son dakika gelişmesi hayranları tarafından yakın takibe alındı. 31 Aralık Perşembe akşamında Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen Alev Alev dizisinin bu hafta 9. bölümünün olmayacağı ifade edildi.

Alev Alev 9. bölüm 31 Aralık bu hafta neden yok?

Alev Alev dizisi bu hafta 9. bölümü ile 31 Aralık Perşembe akşamında Show TV ekranlarında yayınlanmayacak. Yılbaşı sebebi ile çekimlerine ara verilen Alev Alev dizisinin en az 2 ila 3 hafta ekranlardan uzak kalması beklenmekte.

Alev Alev 9. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Alev Alev dizisinin 9. yeni bölümünün 14 Ocak 2021 Perşembe akşamında Show TV ekranlarında yayınlanması beklenmekte.

Alev Alev 31 Aralık bu hafta neden yok? 9. yeni bölüm ne zaman?

Alev Alev son bölümünde neler yaşandı?

Cemre akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi'nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan'ın başı, daha büyük bir belaya girer.

Ömer'in vurulmasından sonra, Rüya ile Ömer'in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar. Ali tarafından bıçaklanan İskender'in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek'i zor saatler beklerken, Ali'nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir.

 

Alev Alev 31 Aralık bu hafta neden yok? 9. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Alev Alev Alev Alev 31 aralık Alev Alev 9. bölüm Alev Alev neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.