Alev Alev 25. bölüm izle

Alev Alev 25. bölüm full izlemek için yayında. 29 Nisan akşamında Show Tv’de yayınlanan Alev Alev dizisinin 25. son bölümü tek parça halinde Puhu Tv platformundan izlenebilecek. Peki, Alev Alev 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Alev Alev 25. bölüm ile Show Tv ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Ahmet Kural’ın oynadığı Alev Alev dizisinin 25. son bölümünde; Ömer'in Rüya'dan aldığı sürpriz teklif sonrası, mutluluğun ve yeni bir hayatın kapıları ardına kadar açılmıştır.

Alev Alev 25. bölüm izle

Çelebi'nin intihar ederek öldüğü haberi Yedikule Mahallesi'ne bomba gibi düşer. Cemre Çelebi'nin ölümüne ikna olduktan sonra rahat bir nefes alırken, Çiçek'in şüpheleri herkesin aklını karıştıracaktır.

Alev Alev 25. bölüm izle - Resim : 2

Ömer'in Rüya'dan aldığı sürpriz teklif sonrası, mutluluğun ve yeni bir hayatın kapıları, ikisi için de sonuna kadar açılır. Çelebi'nin kötücül soluğunun kesilmesinin ardından, Yedikule Mahallesi'nin çehresi tamamen değişmeye başlar.

ALEV ALEV 25. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Alev Alev 25. bölüm izle ile ilgili etiketler Alev Alev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.