Alev Alev 2. bölüm full izle!

Alev Alev 2. bölüm full izle! Show TV ekranlarının fenomen dizisi Alev Alev 2. bölüm izlemek için tek parça linki haberimizde...

Alev Alev 2. bölüm full izle! Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı Alev Alev dizisinin 2. bölümü 12 Kasım 2020 Perşembe akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Alev Alev son bölümünde; Korkunç sarnıç yangınında kül olan hayatların nerelere kadar savrulduğunu artık kimse bilmemektedir.

ALEV ALEV 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yangında her şey alt üst olmuştur. Kızı Güneş’e resimli bir mesaj bırakan Cemre, hayatta kaldığını Çelebi’ye belli etmeden onu da alıp kaçma planları yapmaktadır. İskender ise Rüya’nın sözleri sonrasında şoka girerken gururu da iyi kırılmıştır.

Rüya ile babası, Kenan’ı bitirmenin planlarını bitirmek üzeredir. Çiçek yangından sonra gözlerini yeni bir evde açarken Tomris’den umulmadık bir teklif alır. Ancak her şeye rağmen bunu reddeder ve teklifi geri çevirir. Sarnıç yangını sonrasında ise her şey bir kez daha asla eskisi gibi olmayacaktır.

ALEV ALEV 2. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Alev Alev 2. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Alev Alev Alev 2. bölüm Alev Alev son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.