Alev Alev 19. son bölüm izle!

Alev Alev 19. bölüm full izlenmek için yayında. 18 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinin son bölümünü kesintisiz tek parça halinde Puhutv platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Demet Evgar ile Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı Alev Alev dizisinin 19. son bölümü 18 Mart Perşembe akşamında Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Alev Alev son bölüm tekrarı dizi bitiminde Puhutv platformundan izlenebilecek.

ALEV ALEV 19. BÖLÜM ÖZETİ

Çelebi'nin sahip olduğu evde bir dakika bile kalmak istemeyen Ozan, elbirliği ile evi boşaltırken, yaşanan bu zor günler Ozan ve Cemre arasındaki duyguların ortaya çıkmasını sağlar. Çelebi'nin tehdidine rağmen Tomris Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmez.

Rüya Ömer'in yanına taşınırken, ilişkileri de daha tutkulu bir boyuta geçecektir. Çelebi Cemre'yi eve geri dönmesi için ikna edemeyeceğini fark eder ve taktik değiştirir. Boşanma davasından kimsenin beklemediği bir sonuç çıkacaktır.

Alev Alev 19. son bölüm izle!

ALEV ALEV SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çelebi'nin kızına zarar vereceğinden korkan Cemre ise çaresizce Çelebi’nin evine geri dönmek zorunda kaldı. Bundan sonra neler olacağı büyük merak konusu olurken, bir annenin yaşadığı korku ve çaresizlik herkesi derinden etkiledi.

Ozan, Çelebi'nin oyununa alet olarak evlerini satın alan amcasına hesap sormaya gitti. Büyük bir öfke yaşayan Ozan, amcasından evi geri istedi ancak evin çoktan Çelebi'nin eline geçtiğini öğrendi. Çelebi'nin, Ozan'ın evini alması Yedikule'deki tüm dengeleri değiştirdi.

ALEV ALEV 19. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Alev Alev 19. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Alev Alev Alev Alev 19. bölüm Alev Alev son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.