Alev Alev 17. bölüm fragmanı!

Alev Alev 17. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 25 Şubat akşamı Show tv'de yayınlanan yeni bölüm sonrası Alev Alev 17. yeni bölüm izlenmek için araştırılıyor. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Alev Alev 17. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı ve her Perşembe akşamı SHOW TV'de yayınlanan Alev Alev 17. bölüm fragmanı, dizinin son bölümü sonrası merak konusu oldu.

SHOW TV'nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Alev Alev yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi.

Alev Alev 17. bölüm fragmanı!

Çelebi, Cemre'nin kızını görememesi için engel çıkarmaya devam eder. Bu süreçte Rüya, Çiçek, Tomris ve Hanım'dan oluşan kadın dayanışması Cemre'nin en büyük yardımcısıdır. Çelebi belediye başkanlığı adaylığı konusunda köşeye sıkışır, kendisinden bir basın açıklaması düzenleyip, adaylıktan çekildiğini duyurması istenir. Mahallede ortaya çıkan büyük bir sürpriz ise geçmişin defterlerinin açılmasına sebep olacaktır.

Alev Alev 17. bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız

Alev Alev 17. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Show TV alev alev 17. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.