Alev Alev 12. bölüm fragmanı izle!

Her Perşembe akşamı SHOW TV'de yayınlanan Alev Alev 21 Ocak Perşembe günü de yeni bölümüyle ekrana geldi. Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı Alev Alev 12. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Alev Alev dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Alev Alev 12. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. SHOW TV'de ekrana gelen ve kısa bir süre içinde büyük bir izleyici kitlesine kavuşan Alev Alev 12. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Alev Alev dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ALEV ALEV 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali'yi alması için Çiçek'i çağıran İskender, Çiçek'ten maskesini çıkarmasını istedi. Ali'nin hayatı tehlikede olduğu için çaresiz kalan Çiçek sonunda maskeyi çıkardı ve büyük yüzleşme gerçekleşti. İskender, Çiçek'in hayatta olduğunu öğrendi. Bu gelişme başta Tomris'in olmak üzere herkesin hayatında her şeyi alt üst etti.

CANLI İZLE) Alev Alev 11. bölüm yeni bölüm ShowTV 21 Ocak Perşembe full  kesintisiz

İskender, tüm basın mensuplarını toplayarak Çiçek'i insanların karşısına çıkardı ve yaşadığını gösterdi. İskender'in masum olduğunu ve onu bıçaklayanın Ali olduğunu söyleyen Çiçek, Kayabeyli ailesini herkesin önünde bir kez daha akladı. Tüm bu anlara şahit olan Rüya da Çiçek'in yaşadığını kendi gözleriyle gördü. Çiçek'in hala hayatta olduğunu herkes öğrenirken, bu durumun tüm dengeleri ne yönde değiştireceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

 

Alev Alev 12. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Show TV alev alev 12. bölüm fragmanı alev alev yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.