Alev Alev 10. bölüm fragmanı!

Alev Alev 10. bölüm fragmanı izle! SHOW TV'nin sevilen dizisi Alev Alev 7 Ocak Perşembe akşamı son bölümüyle ekrana geldi. Peki, Alev Alev 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SHOW TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in başrolünde Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü rol alıyor. Dizi bu akşam son bölümüyle ekrana geldi. Peki, Alev Alev 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ALEV ALEV SON BÖLÜM ÖZETİ

Cemre akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi'nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan'ın başı, daha büyük bir belaya girer.

 

Ömer'in vurulmasından sonra, Rüya ile Ömer'in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar. Ali tarafından bıçaklanan İskender'in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek'i zor saatler beklerken, Ali'nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir.

Alev Alev dizisinin konusu nedir?

Severek evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdarip olan Cemre, küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmak istemektedir. Hayatın acı gerçekleriyle hiç yüzleşmemiş Rüya varlıklı bir ailenin kızıdır. Çiçek’in tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır. Bu üç kadının yaşamı bir yangınla sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayata sıfır noktasından başlayıp kendilerini zorlu mücadelelerin içinde bulacaklar.

ALEV ALEV 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Alev Alev 10. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Show TV alev alev 10. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.