Alessandra Ambrosio'nun tatil keyfi!

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Alessandra Ambrosio pandemi sürecinden sonra Malibu'da tatil yaparken yakalandı. Arkadaşlarıyla birlikte denizin tadını çıkardı.

Alessandra Ambrosio tatil keyfi yaptı. Ünlü model Alessandra Ambrosio tatilini Malibu'da geçirmeyi tercih etti. Pandemi sürecinden sonra normalleşmenin başlamasıyla normal hayata adapte olan ünlü model Malibu sahilinin tadını çıkardı.

Alessandra Ambrosio'nun tatil keyfi!

Kırmızı bir bikini tercih eden 39 yaşındaki modele arkadaşları da eşlik etti.

Alessandra Ambrosio'nun tatil keyfi!

Denize giren Ambrosio, plajda eğlenceli anlar yaşadı. Fit vücuduyla dikkat çeken iki çocuk annesi ünlü model, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Alessandra Ambrosio'nun tatil keyfi!

Alessandra Ambrosio, 10 yıldır nişanlı kaldığı, iki çocuğunun babası Jamie Mazur'dan geçtiğimiz yıl ağustos ayında ayrılmış, ardından ünlü bir moda markasının sahibi Nicolo Oddi ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Alessandra Ambrosio'nun tatil keyfi! ile ilgili etiketler tatil alessandra ambrosio model Victoria's Secret modeli malibu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.