ALES/2 ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu! Soru cevap anahtarı!

ALES/2 sonuçları heyecanla bekleniyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen ALES/2 sınavına katılan adaylar geçtiğimiz gün sınav sorularını ve cevaplarını görüntüledikten sonra sonuçları araştırmaya başladı. Peki, ALES/2 ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu! Soru cevap anahtarı! Detaylar haberimizde...

22 Eylül Pazar günü Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından tamamlanan ALES/2 sınavının ardından, cevap anahtarı geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Sınava giren adaylar şimdi sonuçların açıklanacağı zamanı bekleniyor. Peki, ALES/2 ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu! Soru cevap anahtarı! Detaylar haberimizde...

ALES/2 ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu! Soru cevap anahtarı!

ALES NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav soru ve cevaplarının yanı sıra sonuçlar için de araştırmalar sürüyor. ÖSYM sınav takviminde yer alan bilgiye göre, 2019 ALES/2 sınav sonuçları 17 Ekim'de açıklanacak.

Sonuçlar, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresi üzerinden erişime açılacak.

SORU CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI!

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, 22 Eylül tarihinde uygulanan ALES/2 sınavının soru ve cevap anahtarının yüzde 10'u erişime açıldı. Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 24 Eylül 2019 tarihinden itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebilecekler..

ALES 2 SORU CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ!

 

 

 

ALES/2 ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu! Soru cevap anahtarı! ile ilgili etiketler ALES 2019 Öğrenci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.