ALES/1 tarihi ne zaman? ALES giriş belgeleri erişime açıldı mı?

ALES/1 tarihi ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre adayların sınava girecekleri bina ve salonları belirlendi. İşte ALES/1 sınav detayları...

ALES/1 tarihi ne zaman sorusunun yanıtı adaylar tarafından internette araştırılmaya devam ediyor. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavı için geri sayım devam ederken öğrenci giriş belgeleri de erişime açıldı. İşte detaylar...


ALES/1 SINAV TARİHİ NE ZAMAN?


16 Ağustos'ta uygulanacak 2020-ALES adayları, sınav günü saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren belgelerini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA


Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 06 Ağustos 2020 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI-TIKLAYINIZ

Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacıyla sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü kendisine kolaylık sağlayacaktır. 16 Ağustos'ta uygulanacak 2020-ALES adayları, sınav günü saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren belgelerini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

ALES/1 tarihi ne zaman? ALES giriş belgeleri erişime açıldı mı? ile ilgili etiketler ALES ales sınav
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.