ALES giriş yerleri açıklandı mı? 21 Şubat 2021 ALES giriş belgesi yayınlandı mı?

Ertelenen ALES 21 Şubat 2021 Pazar günü yapılacak. Adayların hangi merkez ve okullarda sınava katılacağını gösteren ÖSYM'nin düzenlediği ALES giriş belgeleri ise sınava gireceklerin merak konusu. ÖSYM, ALES Şubat 2021 giriş yerleri açıklandı mı?

ALES, pandemi nedeniyle gerçek zamanında yapılamamış ve ertelenmişti. 21 Şubat 2021 Pazar günü yapılacak olan ALES adayların yoğun olarak hazırlandığı sınavlardan. Peki, ALES giriş yerleri açıklandı mı? Giriş belgeleri yayınlandı mı?

ALES GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Ertelenen ALES/2 sınavı 21 Şubat 2021’de merkezi olarak yapılacak. Sınavda sayısal ve sözel testler uygulanacaktır. Sınav, saat 10.15’te başlayacak ve cevaplama süresi 150 dakika (2,5 saat) olacaktır.

Ertelenen ALES sınav giriş yerleri açıklandı mı? ALES sınavı ne zaman?

ALES GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Adayların bu belgeyi, T.C. Kimlik/Y.U. Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden, sınav tarihinin yaklaşık 10 gün öncesinden başlamak üzere edinmeleri gerekmektedir. Henüz sınav yerleri açıklanmadı.

ALES giriş yerleri açıklandı mı? 21 Şubat 2021 ALES giriş belgesi yayınlandı mı? ile ilgili etiketler ALES ales giriş yerleri giriş belgesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.