Aleksandar Pesic'e Hull City talip... Fatih Karagümrük'ün başına talih kuşu kondu!

Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Allahyar Sayyedmanesh'i transfer etmek istediği de iddia edilen Hull City'nin yeni patronu Acun Ilıcalı, son olarak VavaCars Fatih Karagümrük'ün kapısını çaldı. sırp golcü Aleksandar Pesic içinKaragümrük'e resmi teklif yapan Hull City, Süper Lig ekibinden gelecek yanıtı bekliyor.

Fatih Karagümrük'ün sezon başında Maccabi Tel-Aviv'den bedavaya aldığı Aleksandar Pesic'e Hull City talip oldu.

Süper Lig'de 21 maçta attığı 12 golle gol krallığı yarışını önde götüren Sırp santrfor takımına yüklü bir bonservis kazandırabilir. Teknik direktör Volkan Demirel'in "Süper Lig'in en iyi golcüsü" dediği 29 yaşındaki futbolcu için Acun Ilıcalı bizzat devrede...

Hürriyet'te yer alan habere göre; İngiltere Championship ekibi Hull City'nin yeni patronu Acun Ilıcalı,  Karagümrük'ün golcü ismi Pesic için resmi teklif yaptı. İngiliz ekibinin Pesic için Fatih Karagümrük'e 2 milyon euro bonservis ve golcü oyuncuya da 2.5 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Allahyar Sayyedmanesh'i transfer etmek istediği de iddia edilen Ilıcalı, Süper Lig ekibinden gelecek yanıtı bekliyor.

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Hull City, ilk olarak G.Saray'dan Mbaye Diagne'yi (geçen sezon West Bromwich Albion forması giydi) gündemine almış ancak Senegalli golcü sakatlanınca transfer rafa kaldırılmıştı. 

Santrfor transferi ilk hedefi Lazio'dan Vedat Muriqi olan Acun Ilıcal, bu transferden çeşitli sebeplerle vazgeçmişti.

ACUN ILICALI HULL CİTY'Yİ KAÇ PARAYA ALDI?

Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, bu satın alma karşılığında ne kadar ödediği merak ediliyordu. Amerikan spor medyasının parlayan adresi The Athletic'te yer alan habere göre; 6 aydır Hull City'i satın almak için girişimlerde bulanan Acun Ilıcalı'nın, Allam ailesiyle yaklaşık olarak 24 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı ifade edildi.

İngiliz medyasının haberinde, İngiliz Futbol Ligi ile 19 Ocak'ta yapılacak toplantının ardından, devir sözleşmenin imzalanmasının beklendiği aktarıldı.

Aleksandar Pesic'e Hull City talip... Fatih Karagümrük'ün başına talih kuşu kondu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Volkan Demirel Hull City fatih karagümrük Aleksandar Pesic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.