Aleksandar Pesic, Acun'un teklifini reddetti!

Spor Toto Süper Lig takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük'ün Sırp forveti Aleksandar Pesic’in Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'nin transfer teklifini reddettiği ortaya çıktı.

VavaCars Fatih Karagümrük'ün Sırp milli santrforu Aleksandar Pesic’e Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City takımından teklif geldi. Pesic ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında teklifi geri çevirdiğini söyledi.

Pesic açıklamasında, "Benimle bu denli ilgilendiği ve beni transfer etmek istediği için Acun Ilıcalı'ya çok teşekkür ederim. Ailem ve menajerimle yaptığım konuşmanın ardından kariyerime İstanbul'da devam etme kararı aldım." dedi.

Aleksandar Pesic, Acun'un teklifini reddetti!

Kaydettiği 12 golle Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yarışında zirvede bulunan Pesic'in son günlerde adı sıklıkla Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City ile anılıyordu.

Hull City'nin Pesic için 2.5 milyon avroluk bir teklif yaptığı ifade edilmişti.

Aleksandar Pesic, Acun'un teklifini reddetti! ile ilgili etiketler Aleksandar Pesic Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.