Aleksandar Djordjevic: Ben inandığım ve bunu oyunculara hissettirdiğim için iyi sonuçlar alıyoruz

İstanbul'a 9 maçlık galibiyet serisiyle gelen ve THY Euroleague'de lider durumdaki Real Madrid'i 66-51 mağlup eden Fenerbahçe Beko, evinde galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Milano deplasmanından sonra üst üste iki büyük galibiyete imza atan Sarı-Lacivertliler'de koç Djordevic, "savunmada çalıştığımızın çok üstündeydik" dedi.

THY Euroleaugue'in 18. hafta erteleme maçında İspanya temsilcisi Real Madrid'i 66-51 yenen Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic, özellikle savunmada sergiledikleri etkili performansla önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Sırp başantrenör, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maç boyunca çok iyi bir performans sergilediklerini belirten Djordjevic, "Mükemmel bir gecede iyi bir galibiyet elde ettik. Fiziksel olarak çok efor gösterdik. Özellikle savunmada çalıştığımızın çok üstündeydik. İlk çeyrekte çok büyük karakter gösterdik. Kenardan gelen oyuncular müthiş destek verdi. Bu galibiyetin diğer maçlar için motivasyon kaynağı olması gerekiyor. Ben inandığım ve bunu oyunculara hissettirdiğim için iyi sonuçlar alıyoruz. Takımda inanılmaz bir karakter var." ifadelerini kullandı.

LASO: "KARŞI KOYAMADIK"

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, Fenerbahçe Beko'nun çok üstün oynadığını kaydetti.

Müsabakada iyi mücadele edemediklerini aktaran Laso, "Fenerbahçe'yi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Savunmada çok agresif oynadılar. Onlara karşı koyamadık. İnanılmaz bir enerjiyle mücadele ettiler. Bizden çok üstün oynadılar. Hücumda ve savunmada bir şeyleri değiştirdik ama onlara karşı koyamadık." diye konuştu.

Aleksandar Djordjevic: Ben inandığım ve bunu oyunculara hissettirdiğim için iyi sonuçlar alıyoruz

Aleksandar Djordjevic: Ben inandığım ve bunu oyunculara hissettirdiğim için iyi sonuçlar alıyoruz ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Real Madrid THY Euroleague Pablo Laso Alexandar Djordevic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.