Alef Final izel! Alef Final bölümünde neler olacak? Güneş yaşıyor mu?

Alef final bölümünde neler olacak, Alef nasıl bitecek sorusu dizinin son bölümünü merak edenler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Blu TV ekranlarında yayınlanan ve senaryosuyla orjinalitesini koruyan Alef, bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek. Peki Alef finalinde neler olacak? Alef final izle, Alef final bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Alef finali izle! Alef, Blu TV ekranlarında yayınlanıyor. Bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin takipçileri Alef'in son bölümünde neler olacağını merak ediyor. Kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen gibi ustaların yer aldığı Alef, final yapıyor. Peki Alef finali izle, alef finalinde neler olacak? işte yanıtı...


ALEF FİNALİ İZLE!

Bu akşam yayınlanacak final bölümüyle hikayesini tamamlayacak olan BluTV ve FX’in ortak projesi Alef; Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in başrollerini paylaştığı kadrosuyla ve ilk Türk mistik polisiye dizisi olarak Türk dizi tarihinde şimdiden önemli bir yer edindi.

ALEF FİNALİNDE NELER OLACAK?

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan son bölümünde Kemal katili bulmak için son şifreleri çözerken, Settar intihar ettiğini düşündüğü oğlundan aldığı mesajla bambaşka bir yola girecektir.

Alef final bölümüyle ekrana geliyor! - Sayfa:1

Yaşar, Kemal’den neyi gizliyor?

Kemal, yakılan binanın gizli bir tekke olduğunu öğrenir ve bu ipucuyla birlikte katilin cinayet motivasyonlarına dair kafasındaki resim netleşir. Ancak yeni bulacağı bir ipucu onu Yaşar’la son kez görüşmeye götürür. Burada Yaşar’dan öğrenecekleri Kemal’i sarsacaktır. Kemal’in elindeki yapbozun tüm renkleri son parçanın eklenmesiyle değişecektir.

Alef final bölümüyle ekrana geliyor! - Sayfa:3

Güneş yaşıyor mu?

Kemal yeni bir yola girerken ortağı Settar, telefonuna gelen bir mesajla şok olur. Mesaj, oğlu Güneş’ten gelmektedir. Gelen mesaj, Settar’ı bir buluşma yerine çağırır. Oğlunun yaşıyor olabileceği bilgisiyle hemen yola çıkan Settar’ı hiç tahmin etmediği bir sürpriz beklemektedir.

 

Alef Final izel! Alef Final bölümünde neler olacak? Güneş yaşıyor mu? ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu alef alef final izle alef final
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.