Alec Baldwin korkunç olay sonrası ilk kez konuştu: Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu

Rust filminin çekimleri sırasında kullandığı silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in hayatını kaybetmesine neden olan ABD'li aktör Alec Baldwin korkunç olay sonrası ilk kez konuştu. Ünlü aktör, Hayatını kaybeden Hutchins'in arkadaşı olduğunu belirterek, Yaşanan trajediyi "trilyonda bir ihtimal gerçek oldu" şeklinde anlattı.

Geçtiğimiz hafta yaşanan ve hala dünya kamuoyunun en çok konuştuğu konu olmaya devam eden olay ile Alec Baldwin sessizliğini bozdu. Baldwin olaydan beri ilk defa kamuoyu önünde açıklamalarda bulundu.

"TRİLYONDA BİR İHTİMAL GERÇEK OLDU"

BBC'de yer alan habere göre, gazetecilere konuşan aktör, polisin kendisine devam eden soruşturma hakkında konuşmamasını emrettiğinin altını çizdi. Kaza sonrası hayatını kaybeden görüntü yönetmeni için "O benim arkadaşımdı" diyen Baldwin, "Birlikte film çeken çok, çok iyi bir ekiptik ve sonra bu korkunç olay oldu" ifadesini kullandı.

Yaşanan trajediyi "trilyonda bir ihtimal gerçek oldu" şeklinde tanımlayan Baldwin bu tip kazaların çok nadir gerçekleştiğinin altını çizdi.

Ünlü aktör insanların güvenliği için film ve dizi çekimlerinde ateşli silah kullanımının sınırlandırılmasından yana olacağını ve bunun için üstüne düşen her şeyi yapacağının altını çizdi.

NE OLMUŞTU?

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, 22 Ekim'de film çekimleri sırasında kullandığı silahı ateşlemesi sonucu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetmişti, yönetmen Joel Souza ise yaralanmıştı.

 

Alec Baldwin korkunç olay sonrası ilk kez konuştu: Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu ile ilgili etiketler silah Alec Baldwin Halyna Hutchins rust
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.