Alec Baldwin, görüntü yönetmenini öldürmüştü: Korkunç olayla ilgili flaş iddia

ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin çekimleri sırasında ateşlediği kurusıkı silahla görüntü yönetmenini öldürürken yönetmeni ise yaralamıştı. Olayın yankıları sürerken korkunç bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, çekimler sırasında kurusıkı silah, gerçek silahla yer değiştirmiş olabilir. Söz konusu iddiayla ilgili net bir bilgi bulunmazken polis ekiplerinin araştırması sürüyor.

Rust isimli filmin setinde başrol oyuncusu Alec Baldwin kazara filmin yönetmeni ile görüntü yönetmenini vurdu. Dünyayı dehşete düşüren olayda görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetti. Olay tüm dünya basınında manşet olurken, kan donduran bir iddia ortaya atıldı.

Yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşünülüyor ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı. Olay yerinden gelen görüntülerde Film için set olarak kullanılan küçük bir kilisenin polis kordonuna alındığı görüldü.

Alec Baldwin, görüntü yönetmenini öldürmüştü: Korkunç olayla ilgili flaş iddia

KAN DONDURAN İDDİA

Korkunç kazanın ardından çıkan iddiaya göre, kullanılan kuru sıkı silahın gerçek bir silahla değiştirilmiş olabileceği belirtiliyor. Ancak konuyla ilgili net bir bilgi henüz yok.

Öte yandan İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, görgü tanıkların bir tanesi korkunç olayın ardından Baldwin'in "Bana neden dolu bir silah verdiniz?" diye bağırdığını iddia etti. Ancak film ekibi polisin açıklamasını doğrular şekilde kullanılan silahın kuru sıkı olduğu konusunda ısrarcı. Baldwin henüz bir açıklama yapmadığı için olayla ilgili sır perdesi henüz aralanamıyor.

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ HAYATINI KAYBETTİ, YÖNETMEN YARALI

42 yaşındaki görüntü yönetmeni Hutchins'in hava yoluyla New Mexico Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

48 yaşındaki filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza ise ambulansla Christus St. Vincent Bölge Tıp Merkezi'ne götürüldü ve burada tedavisi sürüyor. Durumunun ne kadar ciddi olduğuna dair henüz bir açıklama yok.

BALDWIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

63 yaşındaki Baldwin'in polis ofisinin önünde gözyaşlarına boğuldu ancak konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Baldwin'in sözcüsü ise olayın sette boş bir pervane tabancasının teklemesiyle ilgili bir kaza olduğunu söyledi.

New Mexico Film Ofisi'nden yapılan bir habere göre Rust'ın çekimlerinin Kasım ayı başına kadar devam etmesi planlanıyordu, ancak filmin prodüksiyonu artık durduruldu.

 

Alec Baldwin, görüntü yönetmenini öldürmüştü: Korkunç olayla ilgili flaş iddia ile ilgili etiketler film Alec Baldwin rust görüntü yönetmeni kurus sıkı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.