“Aldatmanın ve aldatılmanın faydası var”

Önceki akşam kızlarıyla birlikte Maçka'da bir mekan çıkışında objektiflere takılan Rafet El Roman çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Ceren Kaplakarslan'ın, Tamer Karadağlı il olan ilişlisi hakkında açıklamalarda bulunan Rafet El Roman, "Mutlu olmasını isterim. Mutluluk herkesin hakkı, ihanet iyi bir şeydir" açıklamasında bulunmuştu.

“ALDATMANIN VE ALDATILMANIN FAYDASI VAR”

Önceki gün basın mensuplarına konuşan Rafet El Roman, geçtiğimiz günlerde İhanet iyi bir şeydir. “ açıklamasının yanlış anlaşıldığını söyleyerek

“Benim söylediklerim çok yanlış anlaşıldı. Ben bazen insanın iyi olabilmesi için kötü şeyler yaşamasından yanayım. Aldatmanın da aldatılmanın da faydası var. Her şeyden ders çıkarmak gerekiyor. Bırakın insanlar aşk acısı çeksin, onlara hemen derman olmaya çalışmayalım. “ diyerek sözlerine açıklık getirdi.

“Aldatmanın ve aldatılmanın faydası var” ile ilgili etiketler Rafet El Roman İhanet Tamer Karadağlı aldatılma Ceren Kaplakarslan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.