Aldatmak Nazan kimdir? Meltem Baytok kaç yaşında, nereli, evli mi?

Aldatmak dizisinde Nazan Tokluca karakteri, Güzide’nin en yakın arkadaşı ve hem de sırdaşıdır. Üniversite dönemlerinde başlayan bu arkadaşlık ilerlemiş, Nazan mesleğinden ötürü evlenmeye vakit bile bulamamıştır. Peki, Nazan Tokluca gerçekte kimdir?

Aldatmak dizisinde Nazan Tokluca karakteri, hakim olarak karşımıza çıkmaktadır. Güzide tarafından bazen akıl verilen bazı durumlarda da sırdaşı olan Nazan, hiç evlenmemiştir. Ozan ile Oylum’un manevi teyzesi olan Nazan, Güzide’nin çocuklarını kendi evladı gibi benimsemiştir.

ALDATMAK NAZAN TOKLUCA KİMDİR?

Aldatmak dizisinde Nazan Tokluca karakterini, Meltem Baytok canlandırmaktadır.

Meltem Baytok

MELTEM BAYTOK KİMDİR?

Meltem Baytok, 1 Ocak 1968 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Cavidan rolüyle akıllara kazınan Baytok, lise yıllarına kadar olan eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Arzu Tramvayı, Ferhat İle Şirin ve Üç Boylu Kadın tiyatrolarında boy gösteren Baytok; Arzu Tramvayı’nda Stella karakteri ile Sanat Kurumu Ödülü kazanmıştır. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni dizilerinde ufakta olsa rol alan Baytok; Hekimoğlu ve Sadakatsiz dizileri ile yeniden TV ekranlarına geri dönüş yapmıştır.

Meltem Baytok hayatını sadece kariyerine atadığından hiç evlenmemiştir.

Meltem Baytok

MELTEM BAYTOK DİZİLERİ

• Aşkların En Güzeli-Sinema Filmi (1982)
• Deniz Yıldızı- İkbal (TV Dizisi, 2009-2014)
• Unutma Beni- TV Dizisi (2014)
• Hekimoğlu- TV Dizisi (2020)
• Sadakatsiz- Cavidan (TV Dizisi, 2020)

Aldatmak Nazan kimdir? Meltem Baytok kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler aldatmak Meltem Baytok nazan tokluca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.