Aldatmak Dizisinde Herkesin Beklediği Oldu! Ünlü Oyuncu Görevini Tamamladı, Veda Ediyor

Aldatmak dizisinde herkesin 12 bölümdür beklediği o sahne gerçek oldu. Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal'ın rol aldığı Aldatmak dizisinde ünlü oyuncu da görevini tamamlayarak veda etti.

Her Perşembe akşamı ekrana gelen Hukuk dizisi Aldatmak, güçlü rakiplerine rağmen ayakta durmayı başarıyor. Reyting savaşında zirvenin hemen altında olan Aldatmak dizisinin 12. bölümünde herkesin beklediği o sahne de gerçek oldu. Ancak bu sahneyle birlikte ünlü oyuncunun da vedası kesinleşti.

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Asena Girişken, Caner Şahin, Yusuf Çim, Cem Bender ve Feyza Sevil Göngör gibi usta isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisinin son bölümünde ipler koptu.

12 BÖLÜMDÜR BEKLENEN O SAHNE GERÇEK OLDU

Dizide Ercan Kesal'ın canlandırdığı Ali Sezai karakterinin Mustafa Uğurlu'nun oynadığı Tarık'ı tokatlaması Aldatmak dizisi seyircisini adeta sevince boğdu. Yürek soğutan o sahne sonrası Twitter'da Aldatmak dizisi gündem oldu.

ERCAN KESAL VEDA EDİYOR

Aldatmak dizisinde Güzide'nin aşığı olarak seyircinin de sevdiği Ali Sezai'nin vedası konuşuluyor. Ercan Kesal'ın Aldatmak dizisinden ayrılacağı iddiaları medya kulislerinde konuşulan bomba bir konu oldu. Ancak ne yapımcıdan ne de ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

İşte o sahne

 

 

Aldatmak Dizisinde Herkesin Beklediği Oldu! Ünlü Oyuncu Görevini Tamamladı, Veda Ediyor ile ilgili etiketler Aldatmak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.