Aldatılan koca eşine canlı yayında saldırdı

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına konuk olan Okan Gölbaşı adlı kişi, bir akrabası ile kaçıp kendisini aldatan karısının sözleri üzerine canlı yayında olay çıkardı. Elindeki şişeyi karısına fırlatan Gölbaşı, stüdyoyuda birbirine kattı. Bunun üzerine Esra Erol yayını kestirerek reklama gitti.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da aldığı konukların ilginç hikayeleri kadar, canlı yayında yaşanan olaylarla da dikkat çekiyor. 

Son yayında yine sinirler gerildi, şişeler havada uçarken, yayın kesilmek zorunda kaldı.

Olayların merkezindeki isim Okan Gölbaşı isimli kocaydı.

Gölbaşı, kuzeni ile kaçan 6 yıllık eşi Özlem Gölbaşı'yı bulmak için Esra Erol'un programına başvurdu.

Okan Gölbaşı'nın bu çabası kısa sürede karşılık buldu. Esra Erol ekibiyle birlikte yaptığı çalışma sonucunda kuzeni ile kaçan Özlem Gölbaşı'ya ulaştı. 

5 yaşında bir de çocukları olan çiftin canlı yayında karşılaşması ise stüdyoda tansiyonu yükseltti. Kendisini terk edip kuzenine kaçan karısının kendini haklı çıkarmak için sarf ettiği sözlere dayanamayan koca, bir anda ayağa kalkıp karısına saldırdı. Elindeki şişeyi karısına fırlatan Okan Gölbaşı, stüdyoyu birbirine katarken yaşananlar karşısında şaşkınlık yaşayan Esra Erol yayını keserek reklama gitmek zorunda kaldı.

Aldatılan koca eşine canlı yayında saldırdı ile ilgili etiketler Esra Erol ATV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.