Alçı'nın Soylu'ya sorduğu soru gündem oldu

Habertürk canlı yayınında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yöneltilen soru sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Nagehan Alçı'nın kendisinden önceki bakanların kayyum atamamasına ilişkin sorusuna gülerek yanıt veren Bakan Soylu, 'Bu biraz tahrik edici bir soru gibi geliyor' dedi.

Habertürk’te Didem Arslan’ın sunduğu "Türkiye’nin Nabzı" programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında soruları yanıtladı.

GÜLÜMSEYEREK CEVAP VERDİ

Diyarbakır, Van ve Mardin’e kayyum atanmasıyla ilgili Nagehan Alçı’nın “Daha önceki AK Parti hükümetlerinin İçişleri Bakanları Sn. Efkan Ala, Sn. Muammer Güler döneminde hiç kayyum atanmadı. Yani siz onların bu konuya yeterince duyarlı olmadığını mı düşünüyorsunuz?” diye sorması üzerine Bakan Soylu gülerek, “Bu biraz tahrik edici bir soru gibi geliyor” yanıtını verdi.
Soylu, açıklamasının devamında "Her dönemin kendine ait bir iklimi vardır. Biz S-400'ü bundan 10 sene önce alamazdık. Ancak bu dönemde alabilirdik. Biz birçok meseleyle uğraşırken bazı şeyleri yapabilme kabiliyetinde olamıyoruz. Bu bir imkan meselesidir." ifadelerini kullandı.

Alçı'nın Soylu'ya sorduğu soru gündem oldu ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Habertürk Didem Arslan Yılmaz Nagehan Alçı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.