Alçı Odatv'ye 'yalancı' dedi, site iddiasında ısrarlı...

Odatv Habertürk yazarı Nagehan Alçı ve eski Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı hakkında FETÖ soruşturması açıldığını iddia etti.

Sitenin haberine cevap Nagehan Alçı'dan geldi. Alçı köşesinde konuyla ilgili "Ben ve eşim Rasim Ozan ile ilgili soruşturma olduğuna dair haberler tamamen yalan ve kurgudur. Bu kara propagandayı tezgâhlayanlar ve yayanlarla yargı önünde hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

Nagehan Alçı'nın açıklamasının ardından Odatv, haberlerinin arkasında olduğunu açıklayarak Nagehan Alçı'yı konuyu yargıya taşımaya davet etti.

Odatv internet sitesinde ''Hodri meydan!Haydi yargıya gidin, mahkemede buluşalım ve haberimiz doğru mu, yalan mı ortaya çıksın! Biz varız, siz var mısınız? Emin misiniz? Son kararınız mı?'' ifadeleri kullanıldı.

Alçı Odatv'ye 'yalancı' dedi, site iddiasında ısrarlı... ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı FETÖ soruşturma OdaTV nageha alçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.